fbpx

Ansigtsbehandling

I alle mine ansigtsbehandlinger anvender jeg Dermalogica hudpleje behandler produkter.  

Vi er alle forskellige mennesker med forskellige hudtyper , hudtilstande og udfordringer og ønsker.Det kan være forvirrende for dig at vide hvad du skal booke en tid til og hvad din hud har brug for. 

Derfor laver jeg skræddersyede behandlinger til dig – det vil sige, det du skal beslutte dig for, er hvor meget tid du ønsker til din behandling og så hjælper jeg dig med resten.

Det kan være 30 , 60 eller 90 minutter. Det kalder jeg Dermalogica Pro Skin 30,60 eller 90 min. i mit booking system. 

Derefter vil jeg skræddersy lige præcis den behandling din hud og du har brug for . Du vil modtage et konsultationskort online når du booker din tid – hvor du skal svare på nogle spørgsmål inden du møder op til din behandling. På den måde er jeg forberedt så jeg professionelt ved hvilke udfordringer du evt. har. Derefter gennem en snak med dig sammensætter jeg den helt rigtige behandling til dig. 

Jeg starter alle mine ansigtsbehandlinger med en Dermalogica Face Mapping. Der gennemgår jeg alle dine zoner i dit ansigt og snakker med dig om hvad jeg observere og hvilken en behandling der giver dig dit ønsket resultat.

Efter behandlingen forærer jeg dig en Skin Fitness Plan hvor jeg anbefaler dig, hvilke hjemme produkter du skal pleje din hud med. 

Du vil opleve resultater, sund hud, glød og en fuldstændig afslappende oplevelse. 

Derudover vil du ikke forlade klinikken og være i tvivl om din fremtidige hudpleje rutine og være tryg da du har din Skin Fitness plan med dig.

Jeg glæder mig til at behandle dig. 

Ansigtsbehandling